Email: info@clubtowerslive.com

Call Us: 01234 607111.

Live The very best on-line class experience - LIVE!

Today’s classes

Zumba

Instructor: Amanda | Start time: 09:30 | Duration: 45 mins

ZUMBA is a dance class guaranteed to get your heart pumping and get you moving to the South American Latin rhythm and beat music. If you love dancing why not join the class and get fit at the same time. A class that is great for all levels.

SIGNUP

Hatha Yoga

Instructor: Vicky | Start time: 09:30 | Duration: 45 mins

Hatha Yoga Suitable for all levels and the emphasis being to work at ones own pace but with some challenges for those that would like them. This class integrates breath work to assist in the asanas, whilst relaxing with body and mind. The class pace will take into account the ability and knowledge of posture and cues to aid alignment, resulting in a nurturing experience for the body and mind. Continued practice will assist with toning and elongating the muscles and achieve a real sense of relaxing and well-being.

SIGNUP

Body Pump

Instructor: Garry | Start time: 10:30 | Duration: 45 mins

BODYPUMP™ is for anyone looking to get lean, toned and fit – fast. Using light to moderate weights with lots of repetition, BODYPUMP™ gives you a total body workout. Our instructors will coach you through the scientifically proven moves and techniques pumping out encouragement, motivation and great music – helping you achieve much more than on your own! You’ll leave the class feeling challenged and motivated, ready to come back for more. This class is low impact and suitable for all levels. We recommend attending one of our BODYPUMP™ Technique classes prior to your first class.

SIGNUP
Zumba
Instructor: Amanda
Start time: 09:30 | Duration: 45 mins
Hatha Yoga
Instructor: Vicky
Start time: 09:30 | Duration: 45 mins
Body Pump
Instructor: Garry
Start time: 10:30 | Duration: 45 mins

Up & coming live classes

Today 16th April
Zumba
09:30 - 10:15
45 mins | Amanda
Hatha Yoga
09:30 - 10:15
45 mins | Vicky
Body Pump
10:30 - 11:15
45 mins | Garry
Saturday 17th April
Group Cycle Express
08:30 - 09:00
30 mins | Hazel
Body Combat
09:15 - 10:00
45 mins | Susan
Pilates
09:15 - 10:00
45 mins | Hazel
LBT
10:15 - 11:00
45 mins | Garry
Sunday 18th April
Body Attack
09:00 - 09:45
45 mins | Jayden
Hatha Yoga
10:00 - 10:45
45 mins | Viv
Grit Cardio
10:00 - 10:30
30 mins | Cara
Monday 19th April
Body Pump
09:30 - 10:15
45 mins | Katy
LBT express
10:30 - 11:00
30 mins | Katy
Tuesday 20th April
Body Balance
08:15 - 09:00
45 mins | Jemma
Full Body Barbell
09:00 - 09:45
45 mins | Caroline
Family Dance Fun
16:15 - 17:00
45 mins | Jemma
HIIT
17:30 - 18:00
30 mins | Katy
Abs & Core Blast
18:10 - 18:30
20 mins | Katy
Wednesday 21st April
Body Combat
09:30 - 10:15
45 mins | Susan
Gently Active
10:30 - 11:15
45 mins | Caroline
PiYo
10:30 - 11:15
45 mins | Susan
Pilates
14:00 - 14:45
45 mins | Katie
Thursday 22nd April
Body Attack
09:30 - 10:15
45 mins | Ana
Grit Strength
10:30 - 11:00
30 mins | Cara
Group Cycle
17:30 - 18:15
45 mins | Hazel